Kuşkonmaz Konservesi

  1. Malzemeler

    1 kutu kuşkonmaz
    Yeteri kadar su

    Yapılışı

    Kuşkonmaz; pişmiş, tuzlu olarak konserve edilmiştir. Kullanılacağı zaman bir kap içine bolca su konur, kutu yazısı ters olarak açılmış olduğu 'halde suyun içine konur. Servis edileceği zaman kuşkonmaz süzgece çıkarılır. Sebze olarak yenecekse, ısıtılmış tereyağma bulanarak yenir. Et yanma garnitür olarak kullanılacaksa gene aynı şekilde servis edilir. Soğuk sebze olarak arzu edilirse maydanoz, limon, zeytinyağı, ıgayet az hardal döğülür, bu salçaya bulanarak yenir.

     

     

    Nerissa-Su - 12.10.2009 - 04:52



Benzer Konular

  1. Kuşkonmaz
    Konuyu Açan: Nerissa-Su, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 25.09.2012, 10:00
  2. Kuşkonmaz Yetiştiriciliği
    Konuyu Açan: BiR-DOST, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 09.08.2011, 23:46
  3. Kuşkonmaz - Asparagus
    Konuyu Açan: BiR-DOST, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 25.10.2010, 23:04
  4. Kuşkonmaz Çorbası
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Çorbalar.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 06.11.2009, 16:16
  5. Kuşkonmaz Nedir - Kuşkonmaz Yetiştiriciliği
    Konuyu Açan: BLUEROJ, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 21.02.2009, 12:32

copyright

Soru Cevap

grafimx