HAVUÇ MEZESİ

  1. Malzeme
    5 adet havuç
    2 diş sarımsak
    1,5 su bardağı Yoğurt
    1,5 yemek kaşığı Mayonez
    2 yemek kaşığı Ayçiçek Yağı


    Hazırlanışı

    Havuçlar rendelenir ve tavada yağla beraber kısık ateşte 3-4 dakika haşlanır.

    Ayrı bir kapta yoğurt, mayonez ve sarımsak karıştırılır.

    Hazırlanan karışıma tavadaki havuçlar eklenir ve tekrar karıştırılır. Soğuk olarak servis yapılır

     

     

    Serendipity - 15.07.2006 - 13:06
  2. teşekkürler arkadaşım eline saglık

     

     

    SU-PERISI - 15.07.2006 - 16:52
  3. tesekkürler ,eline emegine saglik

     

     

    clark - 17.07.2006 - 15:35
  4. Ellerine Saglik

     

     

    BoardBeLasi - 19.08.2006 - 23:12
  5. tarifleriniz için teşekkürler

     

     

    DİDEM - 23.09.2006 - 01:29



Benzer Konular

  1. ARPA ŞEHRİYELİ CEMİLE MEZESİ
    Konuyu Açan: nuran34, Forum: Salatalar Mezeler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 28.01.2013, 16:13
  2. Havuç
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 04.03.2012, 20:30
  3. Havuç Köftesi
    Konuyu Açan: Nerqish, Forum: Kebaplar Köfteler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 14.05.2009, 18:19
  4. Havuç Nedir - Havuç Yetiştiriciliği
    Konuyu Açan: BLUEROJ, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 30.10.2008, 19:17
  5. Havuç
    Konuyu Açan: goldberg, Forum: Fıkralar.
    Cevaplar: 61
    Son Mesaj : 16.07.2007, 12:05

copyright

Soru Cevap