Kıymalı Tepsi Kebabı

  1. Kıymalı Tepsi Kebabı Tarifi - Kıymalı Tepsi Kebabı Nasıl Yapılır - Kıymalı Tepsi Kebabı Malzemeleri





    Kıymalı Tepsi Kebabı

    Malzemeler

    500 gr az yağlı kıyma
    1 demet maydanoz
    1 adet kuru soğan
    2 su bardağı su
    1 kaşık salça
    4 diş sarımsak
    2 adet domates
    5 adet sivri biber
    kimyon
    karabiber
    pul biber
    tuz
    yarım çay bardağı sıvı yağ

    Hazırlanışı

    Tepsinin içine kıymayı koyup üzerine ince kıyılmış maydanoz, doğranmış soğan ve sarımsak ile sıvı yağ, baharatlar ve tuz ekleyin, iyice yoğurun. Tepsiye yayın, üzerine eritilmiş salça dökün, daha sonra domates ve biberle üzerini süsleyip fırın da 20-25 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

     

     

    Nerissa-Su - 20.12.2010 - 19:16



Benzer Konular

  1. Tepsi Kebabı
    Konuyu Açan: nuran34, Forum: Kebaplar Köfteler.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 15.04.2013, 15:40
  2. Tepsi Kebabı 2
    Konuyu Açan: 888888, Forum: Kebaplar Köfteler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 30.10.2011, 21:08
  3. Osmanlı Kıymalı Tepsi Böreği
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Hamur İşleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 29.04.2011, 22:50
  4. Kıymalı Tepsi Böreği
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Hamur İşleri.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 19.02.2011, 19:12
  5. Kıymalı Tepsi Böreği
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Hamur İşleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 31.12.2010, 11:40

copyright

Soru Cevap