Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 8

  1. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 8 - Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları - Cümle Tamamlama Test Soruları - Find The Best Completion



    BOŞLUĞA UYGUN DÜŞEN İFADEYİ BULUNUZ.

    99-Mel Gibson began his career in low quality action films,………… .
    A)though he is unable to play in any serious films
    B)so he is, in fact, a surprisingly good dramatic actor
    C)while he was still a young man trying to make his way
    D)since Jack Nicholson also spent years in the same kind of films
    E)because he turned out to be an extremely versatile actor

    100-……………before you can expect to obtain a decent job.
    A)You have been unemployed for so long
    B)You have, unfortunately, failed your entrance examination
    C)These days you have to know how to use a computer
    D) In a country where university education has always been free
    E)The rapid population growth plays a major role

    101-While baseball is the most popular sport in America, …………. .
    A)every team consists of 9 players, each with his own responsibility
    B)it is rarely, if ever, played in most other countries
    C)meanwhile, football is becoming increasingly popular
    D)there are countless leagues for people of all ages
    E)newspapers and sports magazines report results and records in great detail

    102-….., though, surprisingly, pigs are cleverer than either.
    A)Cats are more intelligent than dogs
    B)As pork is prohibited by Jewish law
    C)The farmer raises chickens and plants
    D)Kim has a very clever puppy
    E) Both cows and sheep provide milk

    103-Everyone assumed the sailor had drowned at sea, ……………. .
    A)which was quite a shame, since he had never learnt to swim very well
    B)although his wife decided to remarry within a year of the accident
    C)so they were pleasantly surprised when they learnt he had been rescued
    D)until the coast guard confirmed the loss of all men from the small beat
    E)although he probably would, have lived, had he been wearing a life jacket

    104-………, but as it wasn't very cold, it melted as soon as it hit the ground.
    A)A blizzard left up to three feet of snow in parts of Austria
    B)The plane crashed into the mountain at the speed of sound
    C)The child dropped his ice-cream onto the kitchen floor
    D)It was snowing very heavily when I woke up this morning
    E)Astronomers watched the meteor as it entered the atmosphere

    105- …………, we managed to get to the top though.
    A)The building was only two floors high
    B)We walked up the gentle slope of the hill
    C)The cat was frightened and ran up the tree
    D)The Eiffel Tower has a wonderfully fast lift
    E)It was a hot day and the mountain was high

    106-……….., whereas in America, they are actually quite cheap.
    A)I don't remember what cigarettes cost in India
    B)In Europe, taxes make the price of petrol very high
    C)Pineapples are extremely expensive in Turkey
    D)It costs a lot of money to use the Internet in Hungary
    E)Bottles of beer cost practically nothing in Bulgaria

    107-I haven't seen Jack since 1979, ……………. .
    A)while we've met occasionally in recent months
    B)which explains why we have remained so close
    C)because of the fact that he lives only two miles away
    D)so I recognised him instantly at our class reunion
    E)when we were students at secondary school together

    108-………..because it was so windy and noisy.
    A)Hurricanes are capable of causing a lot of damage
    B)The storm caused high winds and a lot of rain
    C)The village was generally quiet and peaceful
    D)I had great difficulty staying asleep last night
    E)Visibility was very low during the blizzard

    109-Our flight was delayed by several hours; …………… .
    A)however. we managed to leave a bit early
    B)otherwise. we had a great time on holiday
    C)in case we bought a few magazines at the airport
    D)moreover, the hotel was incredibly comfortable
    E)because even a bus would have been quicker

    110-I eventually managed to find the office, ………… .
    A)but not until after I'd got lost several times
    B)so I had been bolting for over an hour
    C)that was easy and didn't take very long
    D)since it wasn't clearly marked on the map I had
    E)according to the directions I had given him

    111-……………, since I don't understand it myself.
    A)I tried to help my sister with her homework
    B)I've been going to English classes
    C)It's difficult for me to do these sums
    D)The teacher didn't show us how he got the formula
    E)I can't explain the situation to you

    112- I thought it was impossible for me to learn a foreign language………… .
    A)except that I could master a language completely different from my own
    B)no matter how bad I was at languages when I was at school
    C)until I lived for six months in a place where no one spoke my mother tongue
    D)especially when I consider how much vocabulary I need to learn
    E)unless I go and live in the country where the language is spoken

    CEVAP ANAHTARI

    99C 100B 101B 102A 103C 104D 105E 106C 107E 108D 109B 110A 111E 112C

     

     

    MiSS-FENER - 21.02.2010 - 22:02



Benzer Konular

  1. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 18
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Ingilizce.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 05.04.2010, 21:37
  2. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 17
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Ingilizce.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 05.04.2010, 20:56
  3. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 13
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Ingilizce.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 17.03.2010, 19:47
  4. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 9
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Ingilizce.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 21.02.2010, 22:06
  5. Cümle Tamamlama İle İlgili Test Soruları 1
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Ingilizce.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 21.02.2010, 15:29

copyright

Soru Cevap

grafimx