Dananın Bölümleri

  1. etin bölümleri - dananın neresinden hangi yemek yapılır - şiş etin neresinden yapılır - pirzola etin neresinden yapılır - haşlama dananın neresinden yapılır - rosto dananın neresinden yapılır - dana etinin hangi bölümünden hangi yemek yapılır







    Gerdan: Haşlama, söğüş
    Kürek: Parça, kuşbaşı
    Kol: Kuşbaşı, kıyma
    İncik: Haşlama
    Ayak: Paça, et suyu
    Pirzola: Izgara, tava
    Kontrfile: Izgara, fırın,
    Bonfile: Izgara, döner
    Fileto: Haşlama, söğüş
    Parça, kuşbaşı
    Kaburga: Köftelik kıyma
    Boşluk: Yemeklik kıyma
    Sokum: Izgara (şiş, biftek)
    Tranç: Haşlama (biftek)
    Nuar: Izgara (rosto, şiş)
    Kontrnuar: Haşlama (rosto)
    Yumurta: Haşlama (rosto, biftek)

     

     

    BiR-DOST - 19.04.2010 - 01:45



Benzer Konular

  1. Dananın kuyruğu kopacak! Hem de çok yakında...
    Konuyu Açan: ASUR, Forum: Güncel Haberler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.06.2013, 00:10
  2. Masalın Bölümleri
    Konuyu Açan: BiR-DOST, Forum: Edebiyat.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 03.01.2012, 19:55
  3. Çiçeğin Bölümleri
    Konuyu Açan: BiR-DOST, Forum: İlköğretim.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj : 23.05.2011, 10:14
  4. Tm Bölümleri
    Konuyu Açan: MiSS-FENER, Forum: Genel Konular.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 24.07.2010, 14:25
  5. Felsefenin Ana bölümleri
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Lise.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 26.11.2009, 01:18

copyright

Soru Cevap