Ət salatı

  1. Ət salatı terifi ve terkibi - Ət salatının hazırlanması




    Ərzaq:

    Dana əti- 300 qr.
    Soğan- 1 ədəd
    Sarımsaq- 3 diş.
    Dəfnə yarpağı- 1 ədəd
    Kəvər- 1 dəstə
    Kök- 2 ədəd
    Qırmızı bibər- 1 ədəd
    Zeytun- 2 ədəd

    Sous üçün:

    Xardal- 1 x.q.
    Qatıq- 250 qr.
    Doğranmış yaşıl soğan və sarımsaq qatışığı- 1 x.q
    Duz, qızrmızı istiot zövqə görə.


    Hazırlanması:

    Ətə 4 stəkan su töküb qaynadın.Bir az qaynadıqdan sonra üzərinə xırda doğranmış soğan, sarımsaq, dəfnə yarpağı, kəvər və kökü əlavə edin. Ət bişəndən sonra onu sudan çıxardıb, soyudun. Soyumuş ətləri didin. Sousu hazırlayıb, ətlərin üstünə əlavə edin...

    Nuş olsun..

     

     

    Sarsın - 25.03.2012 - 21:59



Benzer Konular

  1. İncəlik salatı
    Konuyu Açan: Ağgul Laçınlı, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 09.12.2012, 01:28
  2. Stəkan salatı
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 30.05.2012, 04:16
  3. Tərəvəz salatı
    Konuyu Açan: SU-PERISI, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.12.2010, 17:10
  4. Göbələk salatı
    Konuyu Açan: Lady_rap, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 07.08.2010, 18:45
  5. Ləziz yay salatı
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj : 20.07.2010, 14:31

copyright

Soru Cevap