Təndir çörəkli pitsa

  1. Təndir çörəkli pitsa terifi - Təndir çörəkli pitsa terkibi - Təndir çörəkli pitsanın hazırlanması




    Terkibi:

    4 kiçik təndir çörəyi
    5 sosis (doğranmış)
    100 qram servelad kolbasası (dilimlənmiş)
    150 qram "həvəskar" kolbasası (dilimlənmiş)
    2 pomidor
    3 şirin yaşıl bibər
    1 qırmızı bibər
    140 qram holland pendiri (rəndələnmiş)
    100 qram ağ pendir (rəndələnmiş)
    100 qram göbələk
    2-3 duzlu xiyar
    1 çay qaşığı quru kəklikotu
    1 xörək qaşığı tomat
    1 stəkan ketçup

    Təndir çörəklərinin üstünü bıçaqla alaraq incəldin, çörək böyük olarsa ortadan ikiyə ayırın. Çörəkləri azacıq isladıb üzərinə doğranmış inqradientləri düzün. Sonra tomatla ketçupu qarışdırın, çörəklərin üstünə tökün, axırda da pendirləri qoyun.
    170 dərəcəyədək qızdırılmış sobadja 30-35 dəqiqə bişirin.

    Nuş olsun...

     

     

    Sarsın - 16.12.2011 - 22:41



Benzer Konular

  1. Paxlava fətiri ilə pitsa
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 24.12.2011, 11:53
  2. Təndir Çörəyi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 22.04.2011, 11:47
  3. Təndir Çörəyi
    Konuyu Açan: SU-PERISI, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 21.11.2010, 19:32
  4. Pitsa
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 12.04.2010, 00:50
  5. Təndir Çörəyi
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 22.11.2009, 02:40

copyright

Soru Cevap

grafimx