Kesmikli pecenye

  1. Kesmikli pecenye - Kesmikli pecenye terkibi - Kesmikli pecenyenin hazırlanması




    Terkibi:

    2 stekan un
    250 q yag
    200 q kesmik
    Vanillin, qabartma tozu
    Seker tozu

    Hazirlanmasi:


    Seker istisna olmaqla butun erzaqlardan xemir yogururuq. Xemiri 20 deqiqe dinlendiririk.daha sonra xemiri iki yere ayiririq ve heresini 3 mm qalinliginda aciriq. Xemiri stekan ile kesirik



    sekere bulayiriq ve dordqat qatlayiriq.



    Hazir pecenyeleri 220 C uzeri qizaranadek bisiririk.

    Nus olsun ...

     

     

    Sarsın - 10.09.2011 - 02:08



Benzer Konular

  1. Kesmikli xemirden kruassan
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 22.09.2011, 21:09
  2. Kesmikli piroq
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 20.09.2011, 20:27
  3. Bananli kesmikli pirojnalar
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 04.09.2011, 03:25
  4. Kesmikli bulka – vatruska
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 03.09.2011, 18:52
  5. Pendirli-Kesmikli Qurabiyye
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 20.12.2009, 20:31

copyright

Soru Cevap