REKLAM




+ Konuyu Cevapla

Gul sirniyyati - turk metbexi

  1. Yazan: Sarsın
    No Avatar

    REKLAM


    Gul sirniyyati - Gul sirniyyati terkibi - Gul sirniyyatinın hazırlanması



    Register

    Terkibi:

    2 stekan un
    1 stekan manna yarmasi
    1 stekan yag
    1 stekan qatiq
    100 q margqarin
    1 eded qabartma tozu
    Qirmizi ve yasil qida boyasi


    Serbet

    4 stekan su
    4 stekan seker tozu
    Yarim limon suyu


    Hazirlanmasi:

    Butun xemir erzaqlarindan yumsaq xemir yogururuq. Xemiri 2 yere boluruk birine yasil , birine de qirmizi reng qatiriq. 1 saat dinlendirirk. Xemirden 5—7 mm qalinliginda yuxa yayiriq.Stekanin agzi ile daireler kesirik.

    Register

    Register

    Register

    180 C uzeri qizaranadek bisirirk. Hazir ve soyumus serbeti isti gullerin uzerine tokuruk . 1—1,5 saat sonra sufreye vermek olar.

    Nuş olsun..


    Facebook




    Üyelik

  2. Yazan: MiSS-FENER
    No Avatar
    Nekadar Güzel Görünüyor.. Ellerine Sağlık Hayatım Register
  3. Yazan: Sarsın
    No Avatar
    Candan teşekkürler canım benim...beyedyine şad oldum...Register Register


  1. Yazan:
    no avatar


    REKLAM



Benzer Konular

  1. Stollen - Alman metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 20.09.2011, 20:38
  2. Revani - turk metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 10.09.2011, 02:03
  3. Baba sirniyyati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 04.09.2011, 03:27
  4. Lahmacun – turk metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 03.09.2011, 18:03
  5. Sham sirniyyati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.08.2011, 16:58

copyright

Soru Cevap

izmit düğün salonları - grafimx