Gul sirniyyati - turk metbexi

  1. Gul sirniyyati - Gul sirniyyati terkibi - Gul sirniyyatinın hazırlanması





    Terkibi:

    2 stekan un
    1 stekan manna yarmasi
    1 stekan yag
    1 stekan qatiq
    100 q margqarin
    1 eded qabartma tozu
    Qirmizi ve yasil qida boyasi


    Serbet

    4 stekan su
    4 stekan seker tozu
    Yarim limon suyu


    Hazirlanmasi:

    Butun xemir erzaqlarindan yumsaq xemir yogururuq. Xemiri 2 yere boluruk birine yasil , birine de qirmizi reng qatiriq. 1 saat dinlendirirk. Xemirden 5—7 mm qalinliginda yuxa yayiriq.Stekanin agzi ile daireler kesirik.







    180 C uzeri qizaranadek bisirirk. Hazir ve soyumus serbeti isti gullerin uzerine tokuruk . 1—1,5 saat sonra sufreye vermek olar.

    Nuş olsun..

     

     

    Sarsın - 03.09.2011 - 19:36
  2. Nekadar Güzel Görünüyor.. Ellerine Sağlık Hayatım

     

     

    MiSS-FENER - 04.09.2011 - 04:30
  3. Candan teşekkürler canım benim...beyedyine şad oldum...

     

     

    Sarsın - 04.09.2011 - 04:36



Benzer Konular

  1. Stollen - Alman metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 20.09.2011, 21:38
  2. Revani - turk metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 10.09.2011, 03:03
  3. Baba sirniyyati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 04.09.2011, 04:27
  4. Lahmacun – turk metbexi
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 03.09.2011, 19:03
  5. Sham sirniyyati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.08.2011, 17:58

copyright

Soru Cevap