Ət Salati



  1. TƏRKIBI;


    MAL ƏTI 500qr.
    XIYAR 2 EDED,
    YUMURTA 3 EDED,
    KÖK 2 EDED,
    KARTOF 2 EDED,
    KAHI YARPAĞI,
    MAYONEZ,DUZ,İSTİOT.



    HAZIRLANMASI;


    KARTOF SOYUTMA BİŞİR VE UZUN DOĞRA.


    ET SOYUTMA BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.



    YUMURTA SOYUTMA BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.


    KÖK BİŞİR VE UZUNSOV DOĞRA.

    XİYAR UZUNSOV DOĞRA.

    KAHI YARPAQLARINI DOĞRA.


    BUNLARIN ÜZERİNE MAYONEZ DUZ,İSTİOT ELAVE EDİB QARIŞDIRIN.

    SALATINIZ HAZIRDIR,NUŞ OLSUN!!!

     

     

    Leyl-i Lal - 09.06.2010 - 10:33



Benzer Konular

  1. Dervis salati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 31.08.2011, 00:42
  2. Sam qozasi salati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.08.2011, 16:13
  3. Ilan salati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.08.2011, 16:11
  4. Kok salati
    Konuyu Açan: Sarsın, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.08.2011, 16:09
  5. Kələm Salati
    Konuyu Açan: Leyl-i Lal, Forum: Azərbaycan Mətbəxi.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 06.09.2010, 09:04

copyright

Soru Cevap