Fırında Tavşan

  1. tavşan nasıl pişirilir - fırında tavşan tarifi


    Malzemeler

    250 gr tavşan
    75 gr soğan
    2 diş sarımsak
    50 gr kereviz sapı
    1 gr kimyon
    10 gr tarçın
    1 adet yıldız anason
    15 gr domates salçası
    10 gr dijon hardalı
    1 bardak et suyu
    Bir miktar tuz ve karabiber

    Hazırlanışı

    Soğanları küp doğrayın ve sarımsak ile birlikte zeytinyağında soteleyin.

    Salça, hardal ve diğer tüm malzemeleri ekleyin, tavşanı ilave edip sotelemeye devam edin.

    Et suyu ekleyip tencerenin ağzı kapalı olarak 20 dk kısık ateşte pişirin.



    alıntı

     

     

    BiR-DOST - 07.08.2010 - 23:29



Benzer Konular

  1. Tavşan Memesi - Tavşan Kirazı
    Konuyu Açan: ZELAL, Forum: Bitkiler.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 11.09.2011, 12:14
  2. Tavşan Budu Fırında
    Konuyu Açan: Nerissa-Su, Forum: Av Yemekleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 30.07.2011, 01:30
  3. Tavşan Budu Fırında
    Konuyu Açan: Nerissa-Su, Forum: Av Yemekleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 12.07.2011, 01:16
  4. Fırında Tavşan Eti
    Konuyu Açan: Nerissa-Su, Forum: Av Yemekleri.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 06.07.2011, 00:02
  5. Netherland Dwarfs (Minyatür Tavşan, Cüce Tavşan)
    Konuyu Açan: karakaya_26, Forum: Hayvan Sağlığı.
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj : 27.05.2011, 13:30

copyright

Soru Cevap