Asan başa gələn Napoleon Tortu



Krem ucun:
250 qr yag
1dene qatilasdirilmis sud

Hazırlanması:

Tortun bisirilmesinde marketlerde satilan qat-qat Milfoy hazir xemirinden istifade olunur.Paketin icerisinde 10 eded xemir olur.

Evvelce xemiri 200-250 derecede 15-20deq sobaya qoyuruq


Xemir tam qizarir



Kremin hazirlanmasi ise : yagi qatilasdirilmis sudle birlikde mikserle caliriq
Hazirladigimiz kremi bisirilmis xemirin uzerine cekirik



Sonra diger xemirleri ust-uste qoyuruq ve aralarina krem cekirik.

Xemiri bele qoyuruq ki terpenmesin. Ve 1 xemiri ortadan yari bolub bos qalan yerlere qoyuruq.

Axrinci xemirleri ise 1ci qat kimi qoyuruq ve uzerine coxlu krem vururuq



Tortun hazirlanmasinda 9 xemirden istifade olunur 1xemiri ise tortun uzerinin bezedilmesi ucun sobaya qoyuruq.Sadece bu xemiri kesib sobaya qoyuruq ve sobada cox qizardiriq ki yaxsi oxalansin.

NUŞ OLSUN!

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 9108
favori
like
share