Çilek Püresi

Çilek Püresi Tarifi - Çilek Püresi Nasıl Yapılır - Çilek Püresinin Yapılışı
Malzemeler:

150 gr çilek
150 ml sütü
2 yemek kaşığı greyfurt suyu
1 yemek kaşığı buğday tanesi

Yapılışı:

400 ml için: 150 gr çileği yıkadıktan sonra küçük küçük doğrayın. Çilekleri, 150 ml sütü, 2 yemek kaşığı greyfurt suyunu ve 1 yemek kaşığı buğday tanesini mikser yardımıyla püre haline getirin, süzgeçten geçirin. Soğuk olarak servis yapın.

Etiketler:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1797
favori
like
share
nuri deniz Tarih: 02.05.2010 21:27
Elinize sağlık...
hhadise Tarih: 31.01.2010 15:42
teşekkürler